Skatter fra norske Hummingbird interiør

Hummingbird interiør åpnet sin nettbutikk i september i år og har en blanding av nye varer og vintage/brukte varer. Her noen smakebiter fra nettbutkken:


Bilder hentet fra www.hummingbirdinterior.com

4 kommentarer

Camilla Müller

21.11.2012 kl.15:53

Oi så morro og tilfeldigvis oppdage at du hadde skrevet om Hummingbird Interiør på bloggen din.

Tusen takk. Hilsen Camilla, glad eier av Hummingbird Interiør.

fargeglad

21.11.2012 kl.16:00

Camilla Müller: Skulle bare mangle og bare hyggelig:) Og så hyggelig at du tok en titt! Du har så masse fint i butikken din og jeg følger stadig med:) Håper butikken går bra og ønsker deg masse lykke til videre! Tips meg gjerne om du har noen spennende nyheter på gang!

Camilla Müller

21.11.2012 kl.16:18

Tusen takk. Jeg får stadig inn noe nytt og spennende. Så jeg skal helt klart kontakte deg. :D

Er du på facebook? Gå gjerne inn og lik siden. Du kan også melde deg på vårt nyhetsbrev på webshoppen om du vil. Ha en fin dag, så meldes vi.

fargeglad

21.11.2012 kl.17:25

Camilla Müller: Så flott:) Jeg er på facebook både med bloggen og privat. Jeg mener jeg har likt siden din privat, men skal dobbeltsjekke:) Skal også melde meg på nyhetsbrevet og takk for tips! En fin dag til deg også:)

Skriv en ny kommentar

fargeglad

fargeglad

39, Ullensaker

Glad i farger, interiør, hus, tegning og alt som gir meg positiv energi og som får meg til å smile. Jeg blogger om interiør, små fargerike glimt i hverdagen og litt større prosjekter som jeg selv holder på med. Litt av hvert for en hver smak.

Kategorier

Arkiv

hits