Klubbkveld på Åhlens:)

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en koselig klubbkveld i en av butikkene til Åhlens:) Pepperkaker, julebrus, hyggelig betjening og et hav av vakker julepynt og andre ting. Andre som har vært på det i kveld?

Fikk kjøpt flere julegaver, noe til meg selv og 20% på hele kjøpet:) Herlig! Gikk samtidig innom Søstrene Grene og Floriss og fikk tak noen flere skatter. Skal vise dere alt i morgen, men her er ihvertfall gaven vi fikk på klubbkvelden:)Ha en fortsatt fin kveld!

6 kommentarer

frøkenRyman

15.11.2012 kl.20:49

Det låter som en trevlig kväll. Tycker att Åhlens har mycket fint, har bl a köpt så fina brödformar där. Då fint att ge bort hembakst i dom.

fargeglad

15.11.2012 kl.20:53

frøkenRyman: Så fint:) Ja de har mye flott og veldig hyggelig med en slik kveld:) Håper du har hatt en fin dag på jobb og pakket opp masse spennende:)

frøkenRyman

15.11.2012 kl.20:59

HIhi tusen tack! Det var mycket nytt och fint som kom:) Nu skall det bli gott med frihelg. Det är så dumt att det inte finns varken Åhlens eller søstrene Grene där jag bor. Men tar iallafall turen till Åhlens när jag är i Karlstad. Finns en butikkedja som heter Lagerhaus i Sverige. Vet du om den? Dom har allt möjligt plock! Kommer alltid ut därifrån med något som jag inte visste att jag behövde. Ha en fortsatt fin kväll!

fargeglad

15.11.2012 kl.21:11

frøkenRyman: Så bra og deilig med frihelg:) Visste ikke om Lagerhaus, men googlet de nå og skal ta en titt:) Det er butikker hvor du handler ting du ikke visste du trengte som er topp! En fin kveld til deg også!

Christineshobbyer

15.11.2012 kl.21:29

så koselig :) viste ikke de hadde klubbkveld i dag :) De har jo så mye fint på den butikken :) Er altid innom der og søstrene grene når jeg er i byn :)

fargeglad

16.11.2012 kl.10:14

Christineshobbyer: var veldig hyggelig og masse fint:)

Skriv en ny kommentar

fargeglad

fargeglad

39, Ullensaker

Glad i farger, interiør, hus, tegning og alt som gir meg positiv energi og som får meg til å smile. Jeg blogger om interiør, små fargerike glimt i hverdagen og litt større prosjekter som jeg selv holder på med. Litt av hvert for en hver smak.

Kategorier

Arkiv

hits