Indisk interiør med inspirasjon fra Lille Buddha og INDISKA

Lille Buddha har butikk i Oslo men du kan klikke deg inn på nettsiden deres og bestille varer dersom du bor utenfor Oslo. Det gir masse inspirasjon bare å titte innom nettsiden:)


Bilder hentet fra www.lillebuddha.no


Visste du at INDISKA ble startet allerede i 1901? Familiebedriften har en lang og spennende historie, og har du ikke lest den ennå vil jeg anbefale deg å lese den spennende historien på INDISKA sin nettside:)


Bilder hentet fra www.indiska.com


Ønsker dere alle en fargerik og fin kveld!

2 kommentarer

frøkenRyman

20.11.2012 kl.10:06

Indiska hör till mina favoritbutiker. Vårt köksbord kommer därifrån, och så tycker jag att dom har så kul jul och påskpynt. Är alltid inom Indiska när jag är i Karlstad, eller Oslo, eller Trondheim... Lille Buddha skall jag sjekka ut:) Vad har du för stil hemma? Ha en fin dag!

fargeglad

20.11.2012 kl.10:42

frøkenRyman: Så flott med kjøkkenbord fra Indiska! Litt usikker hva jeg skal kalle stilen vår her hjemme:) Der vi bodde før var det mye gammelt fra loppis, men etter vi flyttet hit for fem år siden er det meste nytt. Vi liker rene linjer, litt klassisk og ikke for mye dill dall:) Men føler stilen er på vei til å endre seg litt igjen og mer dill og dall kommer inn:) Skal vise mer av hjemmet vårt etter hvert:) En fin dag til deg også!

Skriv en ny kommentar

fargeglad

fargeglad

39, Ullensaker

Glad i farger, interiør, hus, tegning og alt som gir meg positiv energi og som får meg til å smile. Jeg blogger om interiør, små fargerike glimt i hverdagen og litt større prosjekter som jeg selv holder på med. Litt av hvert for en hver smak.

Kategorier

Arkiv

hits