Kopiere stilenVår kjære datter på 10 skal snart få fornyet litt på rommet sitt. Det viktigste for henne nå er god plass til lekser og plass til klær. Akkurat nå råder totalt kaos:) Dette bildet er fra weheartit.com og er et utgangspunkt for hvordan vi ser for oss leksekroken. Hun er glad i farger så det blir nok fargerikt:) Foruten stolen likte vi stilen og har her forsøkt oss på et "kopiere stilen" innlegg:)


Nå kan ønskene og stilen hennes forandre seg over natten så blir spennende å se hva vi ender opp med til slutt:)

2 kommentarer

taubanevegen

23.11.2012 kl.15:34

Herlig inspirasjonsbilde, og så mye flott dere har funnet frem til fra ulike butikker! Veldig gøy å planlegge og innrede barne- og ungdomssrom. Lykke til! :-) Håper vi får se bilder fra rommet etter hvert også!? ;) Her er de to eldste i sving med å rydde rommene sine, hyggelig med litt mer ryddige rom til helga! ;)

Riktig god helg!

fargeglad

23.11.2012 kl.15:41

taubanevegen: Tusen takk:) Og skal vise bilder etter hvert:) Deilig med ryddig hus til helgen og en riktig god helg til deg også:):)

Skriv en ny kommentar

fargeglad

fargeglad

39, Ullensaker

Glad i farger, interiør, hus, tegning og alt som gir meg positiv energi og som får meg til å smile. Jeg blogger om interiør, små fargerike glimt i hverdagen og litt større prosjekter som jeg selv holder på med. Litt av hvert for en hver smak.

Kategorier

Arkiv

hits