DIY - Engler i snøen

Så en veldig fin artikkel i Bolig PLUSS som jeg gjerne vil dele med dere:)

Lag personlige telysholdere med dekorative engler!

På disse bildene som er hentet fra samme blad er det brukt gamle syltetøyglass. Tenkte å prøve å lage disse en dag og kanskje det er flere der ute som liker disse personlig telysholderne:) Fine som gaver også.
Dette trenger du:

Mønstret eller farget papir, på bildene er det brukt papir fra Panduro Hobby // paljetter // trekuler // telysholdere eller syltetøyglass // tråd // washiteip.

Slik gjør du:

1. Klipp ute et par stykke papir i størrelsen 7 x 10 cm. Brett 16 små folder med bredder på ca. 1/2 cm på papirets kortside.

2. Lag et snitt på ca. 2 1/2 cm øverst på midterste fold og brett de to delene ned på hver sin side, slik at de ser ut som vinger. Lim den nederste delen på hver vinge fast til siden av papiret.

3. Lim så en tråd fast ved snittet og tre på en trekule som blir engelens hode. Deretter trer du på en paljett, slik at den ligger over kulen som en glorie.

4. Du kan bruke englene som juletrepynt eller pynte små telyholdere eller tomme syltetøyglass med dem. For å gi telysholderen et ekstra personlig preg kan fu dekorere med washiteip.

Her er det bare å bruke fantasien:)

4 kommentarer

Nina

23.11.2012 kl.21:35

Supersøte!!! Dette må prøves :)

Ha en fin fredag fargeglad :)

fargeglad

23.11.2012 kl.22:35

Nina: Du som er så flink tar nok denne på strak arm:) En fin fredag til deg også!

Christine

24.11.2012 kl.00:20

Kjempe skjønne :) Spent å se hvordan dine blir :)

fargeglad

24.11.2012 kl.00:27

Christine: Tusen takk og jeg er også spent:):)

Skriv en ny kommentar

fargeglad

fargeglad

39, Ullensaker

Glad i farger, interiør, hus, tegning og alt som gir meg positiv energi og som får meg til å smile. Jeg blogger om interiør, små fargerike glimt i hverdagen og litt større prosjekter som jeg selv holder på med. Litt av hvert for en hver smak. Du kan nå meg på e-post fargeglad@online.no

Kategorier

Arkiv

hits