Kandisert appelsinskall

N har jeg laget kandisert appelsinskall som jeg skal bruke til en ny type konfekt. Du kan ogs bruke dette til pynt p kaker:)

Du trenger:
2 appelsiner
300 g sukker
2 dl vann

Skjr skallet av appelsinene s tynt som mulig og skjr det igjen i tynne strimler.



Ha sukker og vann i en kjele, ha i skallet og kok opp. La blandingen kokei ca 1 time. Avkjl. Sil av laken - denne kan du bruke som en dessertsaus - og vend appelsinskallet i masse sukker:) Legg det p et bakepapir for trke. Oppbevares i tett boks.



Ha en fortsatt fin dag!

4 kommentarer

S

20.12.2012 kl.18:51

Stilig, ser jo veldig pent og godt ut selv om appelsinskall ikke er favoritten hehe

fargeglad

20.12.2012 kl.19:57

S: Hehe.... appelsinskall er ikke favoritten her heller, men sammen med hvit sjokolade er dette kjempegodt:)

Nina

20.12.2012 kl.20:28

Blir sikkert herlig! S flink du er som baker og ordner. Her er det ikke bakt ett eneste slag enda.. Tror jaggu ikke det blir noe heller... Men konfekt hrtes jo godt ut!

Klem fra Nina

http://drommevillaen.blogg.no

fargeglad

20.12.2012 kl.20:35

Nina: Takk snille deg:) I fjor ble det ingen ting her heller s det gr litt opp og ned:) Klem:)

Skriv en ny kommentar

fargeglad

fargeglad

39, Ullensaker

Glad i farger, interir, hus, tegning og alt som gir meg positiv energi og som fr meg til smile. Jeg blogger om interir, sm fargerike glimt i hverdagen og litt strre prosjekter som jeg selv holder p med. Litt av hvert for en hver smak.

Kategorier

Arkiv

hits