Kandisert appelsinskall

Nå har jeg laget kandisert appelsinskall som jeg skal bruke til en ny type konfekt. Du kan også bruke dette til pynt på kaker:)

Du trenger:
2 appelsiner
300 g sukker
2 dl vann

Skjær skallet av appelsinene så tynt som mulig og skjær det igjen i tynne strimler.



Ha sukker og vann i en kjele, ha i skallet og kok opp. La blandingen koke i ca 1 time. Avkjøl. Sil av laken - denne kan du bruke som en dessertsaus - og vend appelsinskallet i masse sukker:) Legg det på et bakepapir for å tørke. Oppbevares i tett boks.



Ha en fortsatt fin dag!

4 kommentarer

S

20.12.2012 kl.18:51

Stilig, ser jo veldig pent og godt ut selv om appelsinskall ikke er favoritten hehe

fargeglad

20.12.2012 kl.19:57

S: Hehe.... appelsinskall er ikke favoritten her heller, men sammen med hvit sjokolade er dette kjempegodt:)

Nina

20.12.2012 kl.20:28

Blir sikkert herlig! Så flink du er som baker og ordner. Her er det ikke bakt ett eneste slag enda.. Tror jaggu ikke det blir noe heller... Men konfekt hørtes jo godt ut!

Klem fra Nina

http://drommevillaen.blogg.no

fargeglad

20.12.2012 kl.20:35

Nina: Takk snille deg:) I fjor ble det ingen ting her heller så det går litt opp og ned:) Klem:)

Skriv en ny kommentar

fargeglad

fargeglad

39, Ullensaker

Glad i farger, interiør, hus, tegning og alt som gir meg positiv energi og som får meg til å smile. Jeg blogger om interiør, små fargerike glimt i hverdagen og litt større prosjekter som jeg selv holder på med. Litt av hvert for en hver smak.

Kategorier

Arkiv

hits