Jeg velger å lage meg en ny blogg

Hei alle fine lesere:)

Jeg har tatt et valg om å opprette en ny blogg. Jeg ønsker å utvikle og redigere bloggen min mer enn det jeg føler jeg kan gjøre her.

Bloggen Fargeglad vil fortsatt bestå en stund siden jeg har så mange lenker og innlegg liggende som leses, men det vil ikke være noe mer aktivitet fra meg på denne bloggen.

Jeg vil veldig veldig gjerne følge bloggvennene mine videre og skal få lagt meg til som følger av din blogg selv om jeg går ut av Blogg.no

Håper også dere vil følge meg videre og du vil finne min nye blogg "Interiørbazar" her. Den er ikke ferdig ennå men legg deg gjerne inn som følger nå hvis du vil.

Jeg setter veldig stor pris på dere alle sammen og håper vi kan følge hverdandre selv om det er på ulike nettsteder :)

Stoooor klem fra Fargeglad som fra nå vil gå under navnet og profilen Vibba :)

4 kommentarer

Bente og Lars O

11.01.2013 kl.16:48

Næmmen! Jeg forstår deg godt. Lykke til med ny blogg Vibba ;-)

velkommenhit

11.01.2013 kl.19:28

Lykke til videre med ny blogg :)

taubanevegen

12.01.2013 kl.07:58

Lykke til med ny blogg! Følger deg videre! :) Har for lenge siden opprettet en "konto" på bloggspot jeg også, har egentlig tenkt å flytte over jeg også, men er så treg og så er det så lettvint når man allerede har en blogg! ;) Vi får se.

God helg! :)

handygirl

14.01.2013 kl.12:15

Masse lykke til :) Fint du informerer slik at vi kan følge deg videre ;) Ha en fin dag!

Skriv en ny kommentar

fargeglad

fargeglad

39, Ullensaker

Glad i farger, interiør, hus, tegning og alt som gir meg positiv energi og som får meg til å smile. Jeg blogger om interiør, små fargerike glimt i hverdagen og litt større prosjekter som jeg selv holder på med. Litt av hvert for en hver smak. Du kan nå meg på e-post fargeglad@online.no

Kategorier

Arkiv

hits